CTI Breda

Uw tandarts implantoloog

Uw Tandarts Implantoloog

Tandarts Implantoloog Drs. Van Goethem is gespecialiseerd in implantologie en kan een goede analyse maken van uw gebit en omliggend weefsel. Op basis hiervan maakt hij een behandelingsplan op maat, naar uw wensen. U wordt bij CTI niet doorverwezen voor een behandeling, wat resulteert in comfort en perfecte uitvoering en opvolging. Het CTI-team, dat Drs. Van Goethem omringt, is professioneel opgeleid en zal u steeds persoonlijk bijstaan. Bij tandartspraktijk CTI Breda bent u geen nummer!

Drs. Van Goethem

Drs. Van Goethem heeft veel expertise op het gebied van implantologie en mag zich al jaren tandarts implantoloog noemen. Chirurgische voorbehandelingen, zoals botaugmentatie, worden door tandarts implantoloog Drs. Van Goethem zelf uitgevoerd. Omwille van zijn vakkundigheid en interesse in dit domein zijn zowel eenvoudige als complexe implantaatbehandelingen mogelijk bij CTI Breda.

In onze praktijk kunt u naast implantologie tevens terecht voor algemene tandheelkunde, zoals mondhygiëne en preventie. Zo kunt u voor volledige controle en verzorging van uw gebit terecht op één adres!

“Ik ben een gedreven man, die streeft naar perfectie. Ik hou van uitdagingen en zal niet berusten in het aanvaardbare.”
– Drs. Van Goethem

Contact

CTI helpt u graag in de praktijk in Breda. Wij bekijken altijd uw persoonlijke situatie en bepalen samen met u welke behandeling het beste bij u past. Wilt u graag een afspraak maken of wenst u meer informatie te ontvangen over onze praktijk? U kunt ons telefonisch bereiken via 076 – 520 80 49 of door het online contactformulier in te vullen.