Slechte adem verhelpen

Vaak is de oorzaak van een slechte adem een opeenhoping van bacteriën achter op de tong. Die (goede) bacteriën kunnen een lucht produceren die erg kan stinken, zonder dat u het zelf in de gaten heeft. CTI Breda helpt u graag met een oplossing voor dit probleem, zodat uw sociale leven hier niet onder hoeft te lijden. Wij kunnen u informeren over de oorzaak van mondgeur en tips aanreiken om uw slechte adem te verhelpen.

Oorzaken

Het vervelende van een slechte adem is dat u uw eigen adem nauwelijks ruikt. Vaak hebben alleen de mensen in uw directe omgeving hier last van. In veel gevallen is mondgeur een stil probleem. Er zijn diverse oorzaken aan te wijzen voor een slechte adem. Onder andere de bacteriën op uw tong, een slecht mondhygiëne, voedsel en een droge mond kunnen ervoor zorgen dat u last heeft van een slechte adem.

Onfrisse adem

Heeft u last van een onfrisse adem? CTI Breda helpt u tijdens een behandeling graag met tips om een slechte adem te verhelpen. Onze tandartsen geven u graag meer informatie over de behandeling. U kunt contact met ons opnemen per e-mail of op telefoonnummer 076 – 520 80 49.

Bekijk ook: