Parodontologie Breda

Ook voor de behandeling van parodontitis kunt u terecht bij CTI (Centrum voor Tandheelkunde & Implantologie) in Breda. Onze professionele medewerkers helpen u graag!

Persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg

CTI is een tandartspraktijk voor tandheelkunde en implantologie. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten behandelingen, waaronder de behandeling van parodontitis. Voor meer informatie over de behandeling van deze infectieziekte adviseren wij u om contact op te nemen met een van onze medewerkers of om onze pagina te bezoeken over parodontologie in Breda.

Bij tandarts drs. Van Goethem kunt u er zeker van zijn dat u uitstekend wordt behandeld. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en een duidelijke uitleg over wat we gaan doen met uw gebit. Dat is dan ook waarin wij ons onderscheiden van andere tandartspraktijken!

Contact

Voor meer informatie over de behandeling van parodontitis kunt u contact met ons opnemen per e-mail of op telefoonnummer 076 – 520 80 49. Op deze website kunt u alvast iets lezen over drs. Van Goethem, onze specialisaties en onze service.

Bekijk ook: