Klikgebit Breda

Voor een klikgebit kunt u terecht bij CTI (Centrum voor Tandheelkunde & Implantologie) in Breda. CTI is een praktijk voor tandheelkunde en implantologie waar u diverse behandelingen kunt krijgen.

Voordelen klikgebit

De bekendste oplossing met implantaten is een overkappingsprothese; ook bekend als het klikgebit. Deze oplossing heeft als groot voordeel dat u geen kleefpasta meer nodig heeft. U kunt het gebit eenvoudig vastklikken op de kaak door middel van twee implantaten. Voortaan zal uw gebit altijd stevig vastzitten! Wij werken met moderne technologieën en hechten veel waarde aan hygiëne en steriliteit. Bovendien vinden wij het zeer belangrijk dat u duidelijke uitleg ontvangt over de verschillende fasen. U wordt bij ons persoonlijk ontvangen en u profiteert van een goede service. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met de aanvraag bij uw zorgverzekeraar.

Specialist in tandheelkunde

Naast onze specialisatie zijn we ook een reguliere tandarts en zijn we gespecialiseerd in verscheidene onderdelen van tandheelkunde. U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige als complexe behandelingen van uw tanden. Wij onderscheiden ons van andere tandartspraktijken in Nederland.

Kijk gerust even rond op onze website of neem contact met ons op voor specifieke vragen.

Contact CTI Breda

Bent u een klikgebit aan het overwegen? U kunt eenvoudig contact opnemen of een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)76 520 80 49. Indien u vragen heeft kunt u ons tevens een e-mail sturen, wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Graag tot ziens!

Bekijk ook: