Gebitsrenovatie

Bij CTI kunt u uw gebitsrenovatie laten uitvoeren door professionals in onze tandartspraktijk in Breda. Drs. Van Goethem is specialist in complete gebitsrenovaties. Wij werken met de nieuwste technieken en helpen u graag persoonlijk

Gebitsrenovatie met een efficiënt behandelplan op maat

CTI is een praktijk voor tandheelkunde en implantologie waar u terecht kunt voor diverse soorten behandelingen, waaronder gebitsrenovatie. U kunt hier onder meer terecht voor het laten verwijderen van verstandskiezen, reguliere tandheelkunde, tandprotheses, gebit renovatie en implantaten. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gebit totaal te laten renoveren met een efficiënt behandelplan op maat. Ondertussen kunt u profiteren van de uitstekende service, waarbij u kunt rekenen op:

  • Een persoonlijke ontvangst en persoonlijk contact
  • Onmiddellijke behandeling van pijnklachten door uw tandarts
  • Korte wachttijden in onze tandartspraktijk
  • Geen doorverwijzing

Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een gebitsrenovatie in Breda!

Afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken voor gebitsrenovatie in Breda kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer + 31 (0) 76 520 80 49. Ook voor vragen over een gebitsrenovatie kunt u ons op dit nummer bellen of natuurlijk een e-mail sturen. Op deze website kunt u alvast meer lezen over onze specialisaties.

Bekijk ook: