Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Zo bang dat u een bezoek aan de tandarts overslaat of helemaal niet meer gaat? Geen zorgen, u bent niet de enige.

Oorzaken angst

De tandarts van CTI helpt u graag over uw angst heen. De oorzaken van angst voor de tandarts kunnen verschillend zijn, maar vaak is het een diepgeworteld verschijnsel. Ongeveer 40% van de Nederlanders zegt bang te zijn voor de tandarts. Het lang uitstellen van een behandeling kan echter zeer nadelige gevolgen hebben voor het gebit, die u waarschijnlijk liever wilt voorkomen.

Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht

CTI is een praktijk voor tandheelkunde en implantologie, opgericht door drs. Van Goethem. Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen, waaronder:

  • Kroon- en brugwerk
  • Partiële en volledige protheses
  • Esthetische tandheelkunde met composiet of porselein
  • Het verwijderen van verstandskiezen

Ook voor reguliere tandheelkunde bent u bij ons op de juiste plek. Heeft u last van angst voor de tandarts? Dat is geen probleem voor onze medewerkers. Wij behandelen regelmatig angstige patiënten en helpen u graag door de behandeling heen. Ons uitgangspunt is dat u zich op uw gemak voelt. U kunt bij ons rekenen op een duidelijke uitleg over iedere handeling en persoonlijke aandacht. Op die manier hopen wij uw angst bij de tandarts te verminderen. Goede service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!

Contact

Om uw angst voor de tandarts te verminderen kunt u op onze website alvast meer lezen over onze specialisaties en de aspecten waarin wij het verschil maken. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons telefonisch bereiken op 076 – 520 80 49 of via het online contactformulier.