Tandheelkunde

CTI (Centrum voor Tandheelkunde & Implantologie) is een praktijk voor implantologie en tandheelkunde in Breda. CTI onderscheidt zich van andere tandartspraktijken door de persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg. U kunt bij ons rekenen op een directe aanpak van uw pijnklachten.

Onmiddellijke behandeling van pijnklachten en persoonlijke aandacht

Wij bieden diverse behandelingen aan voor onze cliënten. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor zowel eenvoudige als complexe implantologie, tandvleesproblemen en verwijdering van verstandskiezen. De specialisten van CTI nemen de tijd voor u en daarom zijn wij dé praktijk voor tandheelkunde in Breda en omgeving.

Een tandarts met ervaring

Ook angstige patiënten helpen wij graag door de behandeling heen! U wordt behandeld met de nieuwste en veiligste technieken. U heeft bij CTI geen reden meer om bang te zijn. Wilt u meer weten over onze praktijk voor tandheelkunde in Breda? Neem dan gerust eens een kijkje op deze website of neem contact met ons op.

Contactgegevens

Onze praktijk voor tandheelkunde in Breda is eenvoudig te bereiken per e-mail of op telefoonnummer 076 – 520 80 49. Op deze website vindt u meer informatie over Drs. Van Goethem en onze specialisaties. Wij helpen u graag aan meer informatie!