CTI Breda

Over ons

Dr. van Goethem

Uw Tandarts Implantoloog

Drs. van Goethem

Tandarts Implantoloog Drs. Van Goethem is gespecialiseerd in implantologie en kan een goede analyse maken van uw gebit en omliggend weefsel. Op basis hiervan maakt hij een behandelingsplan op maat, naar uw wensen. U wordt bij CTI niet doorverwezen voor een behandeling, wat resulteert in comfort en perfecte uitvoering en opvolging. Het CTI-team, dat Drs. Van Goethem omringt, is professioneel opgeleid en zal u steeds persoonlijk bijstaan. Bij tandartspraktijk CTI Breda bent u geen nummer!

“Ik ben een gedreven man, die streeft naar perfectie. Ik hou van uitdagingen en zal niet berusten in het aanvaardbare.”
– Drs. Van Goethem

Waarom kies je ons?

Er zijn ontzettend veel tandartspraktijken in Breda en omgeving. Maar waarom zou je voor ons moeten kiezen? 

Hoge kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met de beste kwaliteit producten. Na jarenlange ervaring werken wij alleen met de beste laboratoriums.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn een kleine praktijk en zien onze patiënten niet als een nummer! Bij ons geven wij u een aanpak op maat!

Geen doorverwijzing

U wordt bij CTI niet doorverwezen voor een behandeling, wat resulteert in comfort, perfecte uitvoering en opvolging

Hoogopgeleid personeel

In onze praktijk werken alleen hoogopgeleide artsen met jarenlange ervaring en volgen elk jaar opnieuw de nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Indien u een afspraak wilt maken voor een nieuwe brug in Breda kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer + 31 (0) 76 520 80 49. Ook voor vragen over een bruggen kunt u ons op dit nummer bellen of natuurlijk een e-mail sturen. Op deze website kunt u alvast meer lezen over onze specialisaties.