CTI Breda

Ervaringen

Ervaringen van onze patiënten

Bent u benieuwd wat anderen zeggen over CTI Breda? Lees hieronder de reacties van onze patiënten

9.5
of 10
4.5/5

9.5

of 10
4.5/5
9.5
of 10
4.5/5

Patiënten beoordelen ons als toppraktijk!

Geloof ons niet op ons woord, maar zie wat we kunnen →

10/10

Tupalo.nl
11 reviews

10/10

Tandarts.nl
2 reviews

8.6/10

Independer.nl
34 Reviews

9.3/10

Opiness.nl
8 Reviews

9/10

Zorgkaartnl.nl
11 Reviews

Mw. E. Heuvelmans

5/5

Een tandarts die luister bestaat !! Ik kon eerst niet goed geloven dat er een tandarts zou zijn, als Drs. van Goethem. Iemand die echt luistert, al het nodige doet om de patiënt tevreden te stellen. Naar mijn idee hoef je geen drempel te hebben om de praktijk van drs. van Goethem te bezoeken. De medewerkers staan daarnaast ook op een prettige manier voor je klaar, en leiden alles in goede banen. Ik kan mezelf zijn, en aangeven waar mijn wensen liggen. Er is ontzettend veel mogelijk. Een gerichte behandeling op maat, is niets teveel, binnen de praktijk van drs. Van Goethem. Ik zou geen andere tandarts meer willen. Na ëën keer een controle wist ik dat dit voor mij de juiste keuze is. Op deze manier voelt het tegelijkertijd aan, als een uitje.

Pluspunten: hij luistert naar je, wil je tevreden stellen, leuke assistenten, persoonlijke aandacht.

5/5
Hele fijne praktijk , met top implantaloog is in mijn ogen de beste, zeer vriendelijk en begripvol, en altijd een heel vriendelijke ontvangst door al het personeel, stellen je op je gemak als je je wat ongemakkelijk voelt,al met al zeer blij dat ik bij deze praktijk terecht gekomen ben. K.Kat, Amsterdam. (Translated by Google) Very nice practice, with top implantologist is in my opinion the best, very friendly and understanding, and always a very friendly welcome from all the staff, put you at ease if you feel a bit uncomfortable, all in all very happy that i came to this practice. K. Kat, Amsterdam.
Dhr. K. Kat
Patiënt
5/5
Afgelopen jaar patient geweest bij CTI / Drs. van Goethem en ben ontzettend blij met het resultaat. Doordat een hoektand niet door kwam (maar bleef 'hangen' in mijn gehemelte) had ik een onregelmatig gebit met significante spleten (en een melktand die steeds verder wegsleet). Lang verhaal kort; er was veel mis. Omdat ik mijzelf te oud achte voor een beugel besloot ik om de bovenkant van mijn gebit te vervangen met facings + een implantaat. Gezien ik besefte dat mijn situatie niet eenvoudig was besloot ik een degelijke en ervaren specialist lokaal te vinden waarvan ik zeker kon zijn dat het degelijk en met aandacht zou worden behandeld. En met succes! Een jaar later en mijn tanden zien er geweldig uit. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. In het begin was ik bang dat het er onnatuurlijk uit zou zien maar dat was geheel ten onrechte, mijn facings en implantaat vallen mooi in mijn 'originele' gebit. CTI is altijd heel behulpzaam en professioneel geweest, zeker gezien ik door mijn reisschema behoorlijk lastig was qua planning. Absolute aanrader!
Dhr. K. Keunen
Patiënt
5/5
Na meerdere tandartsen te hebben geprobeerd (vanwege grote angst) is het bij Cti Breda gelukt! Dhr. Goethem heeft mij ontzettend goed geholpen en alles is gedaan wat nodig was. Hij heeft mij op m'n gemak gesteld, ben met veel geduld altijd vriendelijk te woord gestaan (ook door assistenten) en hij is altijd eerlijk geweest. Super blij met het resultaat!!
Mw. I. van Oosterum- Krijnen
Patiënt
5/5
“Terugkijkend op het gehele traject, kunnen wij, mijn vrouw en ik, zeggen weer voor een klikgebit te kiezen. Dr. Van Goethem en zijn assistentes hebben ons uitgebreid voorgelicht op de verschillende fases van dit project (niets werd ons opgedrongen). De tanden werden vakkundig, zonder pijn, getrokken. Na het genezingsproces van de onderkaken werden de afdrukken gemaakt en hebben we de kleur in goed overleg uitgekozen. Een week later was alles klaar en zat het klikgebit als gegoten. Ook de aanvraag bij de zorgverzekeraar werd door hem tot in de puntjes geregeld; een super vakman! Bij deze willen wij dr. Van Goethem en zijn assistentes heel hartelijk danken.”
Fons en Hanny Heijdens
Patiënt
5/5
Van de eerste evaluatie tot de laatste behandeling werd ik op mijn gemak gesteld door de expertise en de transparantie over het uitgebreide werk dat ik moest laten doen. Dr. Goethem heeft ongelooflijke vaardigheden en de zes implantaten vermengd met mijn eigen DNA hebben me gered van onnoemelijke potentiële ellende. Mijn gezondheid is hersteld en mijn levensvreugde is op veel onvoorspelbare manieren weer toegenomen.
Dhr. G. Gallagher
Patiënt
5/5
"Een top professional, durft complexe situaties aan, stelt je altijd gerust en plaatst niet alleen supersterke implantaten maar is ook een steengoede tandarts die prachtige kronen maakt en je mond gewetensvol onderhoudt. Ik heb nu een gebit als in beton gegoten, zo sterk. Eric is niet de goedkoopste tandarts/implantoloog maar wel de allerbeste. Hij en zijn assistente(n) houden van hun werk en van hun cliënten. Mijn gebit is nog nooit zo gezond geweest, het is een feest om het goed bij te houden. Inmiddels woon ik in Alkmaar maar ik ga met plezier steeds naar hem terug voor een behandeling.”
Dhr. van Dijk
Patiënt