//Implantaten: All on 4
Implantaten: All on 4 2018-05-21T13:15:16+00:00

All on 4 gebit

All on 4 is een unieke methode waarbij u een volledig vast en blijvend gebit krijgt op slechts vier (soms 6 bij all on 6) tandimplantaten, die zijn ingebracht in de onderkaak. Een All on 4 gebit op implantaten is een blijvend gebit en géén klikgebit of klikprothese! Wij reconstueren uw gebit door schroefjes te implanteren in de kaaklijn. Deze implantaten zijn een fundament voor de nieuwe permanenten tandboog.

De voordelen van een All on 4 gebit

Bij een All on 4 gebit is een gehemelteplaat overbodig. De prothese zit bovendien vast, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het gebit los kan raken. Ook behoudt u met dit implantaat uw volledige smaakvermogen. Uw algemene gezondheid wordt hierdoor positief beïnvloed. Uw nieuwe tanden zullen voelen als uw eigen natuurlijke tanden en zo functioneren ze ook. Een All on 4 gebit hoeft u niet 's nachts uit te nemen, hetgeen wel geadviseerd wordt bij een uitneembare prothese of klikgebit.

Met een All on 4 gebit door CTI Breda gaat u naar bed en staat u op met een glimlach!

Meer weten?

Wilt u meer weten over een All on 4 gebit? De specialisten van CTI Breda helpen u graag aan meer informatie. Ook informeren wij u graag over uw verzekering en de kosten. U kunt ons een bericht sturen via het online contactformulier of door te bellen naar 076 520 80 49.

Bekijk ook: