Facings Breda

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal dat op de tand wordt geplakt om bijvoorbeeld afgebroken hoekjes te repareren of scheve tanden te maskeren. Bij CTI – Centrum voor Tandheelkunde & Implantologie – kunt u terecht voor facings in Breda van composiet of porselein om uw tanden te verfraaien.

Plaatsen van facings

Het plaatsen en het slijpen van de facings wordt niet als pijnlijk ervaren. Het slijpen van het tandglazuur gebeurt minder diep dan bijvoorbeeld bij het boren van een tand. Daarnaast is slijpen niet altijd noodzakelijk. Met de facings tandarts wordt er een plan gemaakt welke soort facing het beste kan worden geplaatst. De facingschildjes kunnen in één behandeling worden aangebracht. In overleg met u wordt de juiste kleur bepaald. Na plaatsing wordt de facing in de juiste vorm gebracht.

CTI maakt het verschil met een duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht. U kunt er bij ons zeker van zijn dat de esthetische tandheelkunde door een professional wordt uitgevoerd!

Facings CTI Breda

Esthetische tandheelkunde door professionals

CTI is een praktijk voor tandheelkunde en implantologie in Breda. U kunt bij ons, naast facings, onder meer de volgende behandelingen krijgen:

Reguliere tandheelkunde
Bleken van tanden
Tandvleescorrecties
Kroon- en brugwerk
Partiële en volledige protheses
Implantaten

Contact

Voor meer informatie over facings in Breda van CTI kunt u contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar + 31 (0) 76 520 80 49. U kunt op deze website tevens meer lezen over Drs. Van Goethem (facings tandarts) en onze specialisaties. Graag tot ziens!