Tanden bleken Breda

Na uw ogen is uw glimlach het eerste waar mensen naar kijken. Doordat een mooie glimlach zelfvertrouwen geeft, kan het bleken van tanden dé oplossing voor u zijn! Bij het bleken van tanden worden jaren van vervuiling ten gevolge van vrijwel alles wat u eet, drinkt en inhaleert verwijderd. Met Philips Zoom Whitespeed zorgen wij voor een mooi resultaat en minimale gevoeligheid. Wilt u uw tanden bleken in Breda? CTI helpt u graag bij het realiseren van een mooi gebit. Wij zien u graag bij ons in de tandartspraktijk aan de Marksingel in Breda.

Philips Zoom WhiteSpeed

CTI Breda bleekt tanden met behulp van Philips Zoom WhiteSpeed. Philips Zoom WhiteSpeed is één van de nieuwste bleekmethoden op de markt en maakt gebruik van een unieke combinatie van chemie en bewezen lichttechnologie. Dit resulteert in wittere tanden in slechts één uur, met weinig tot geen gevoeligheid.

Het aanbrengen van waterstofperoxide zorgt ervoor dat de verbindingen binnen de chromoforen wordt verbroken. Dit zorgt ervoor dat de chromoforen er kleurloos uit gaan zien. Dit gebeurt wanneer het blauwe licht van de Philips zoom WhiteSpeed accelerator zijn intrede doet. Geel en blauw zijn elkaars tegengestelde binnen het kleurenspectrum, waardoor geel het blauw licht absorbeert.

Witte tanden in Breda

Geniet van wittere tanden in Breda met Philips Zoom WhiteSpeed. Hoe werkt dit? Zowel theoretische als empirische benaderingen wijzen uit dat er elektronen in gang worden gezet, zodra de gele vlek-chromofoor het blauwe licht van de Philips Zoom WhiteSpeed accelerator absorbeert. Deze zorgen ervoor dat de verbindingen binnen de chromoforen veel intensiever verbroken worden dan wanneer alleen peroxide gebruikt zou worden. De gele vlek wordt zo effectief geëlimineerd en worden uw tanden tot wel zes tinten witter.

Licht

Philips Zoom WhiteSpeed maakt gebruik van een innovatieve blauwe ‘led accelerator’ die de vlek verwijderende kracht van de waterstofperoxide verder versterkt. Wanneer ze samen worden gebruikt, zorgen de blauwe lamp en de waterstofperoxide gezamenlijk voor aantoonbaar meer vlekverwijdering dan een product dat alleen peroxide gebruikt. Alleen Philips Zoom heeft de bewezen kracht van ACP (Amorphous Calcium Phosphate), waarvan klinisch aangetoond is dat het zorgt voor:

(1) een gladder en glanzender tandglazuur
(2) significant minder gevoeligheid tijdens en na het bleken

Contact voor wittere tanden

Voor een scherpe prijs uw tanden bleken in Breda? Bij CTI kan dat! De kosten van de behandeling zijn €425. Wij adviseren u regelmatig onze website te bekijken voor speciale acties om uw tanden te bleken! Wilt u een afspraak maken om uw tanden te bleken of wenst u meer informatie? U kunt contactmet ons opnemen via het online contactformulier of direct bellen via 076 - 520 80 49.

Bekijk ook: