annuleren

Kaakchirurg Breda

CTI is een praktijk voor implantologie en tandheelkunde in Breda. Wij onderscheiden ons van andere praktijken met onze persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg bij de behandelingen. CTI is ook uw kaakchirurg in Breda. Wij verwijzen u niet door maar helpen u direct bij pijnklachten. CTI streeft ernaar de behandeling zo comfortabel mogelijk uit te voeren.

Ervaren tandarts

U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige behandelingen als complexe implantologie of kaakchirurgie. De specialisten van CTI nemen graag de tijd voor u en dat is waarom wij dé kaakchirurg in Breda en omgeving voor u zijn. Wij maken gebruik van moderne technologieën en geven u graag een duidelijke uitleg. 

Contact

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Breda? Wij zijn eenvoudig te bereiken via 076 – 520 80 49. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Wilt u graag meer weten over Drs. van Goethem? Wij helpen u graag aan meer informatie.Bekijk ook: ImplantatenTandprotheseMooie TandenTandheelkunde BredaTanden BredaGebitsrenovatieTandarts BredaSlechte adem verhelpenParodontitisTandartspraktijk BredaKlikgebitKunstgebitTandvleesAngst tandartsImplantologie